Barça

Xavi renova de manera oficial el seu contracte amb el Barça fins al 2014

Xavi tindrà contracte amb el Barça fins que compleixi els 34 anys. És la recompensa després d'una temporada en què el de Terrassa s'ha convertit en una peça indiscutible. Xavi ha ampliat el seu vincle amb el club fins al 2014 i la seva clàusula de rescissió passa dels 50 als 80 milions d'euros. El club ha fet un esforç per retenir-lo. Xavi es converteix en el tercer jugador més ben pagat del vestidor blaugrana, només darrere de Messi i Eto'o. La millora de la fitxa s'aplicarà de manera immediata.

Actualitzat
Xavi s'ha acostat aquest divendres a la tarda a les oficines del FC Barcelona, al costat del seu representant, Iván Corretja, i allà ha signat el contracte amb els representants de l'entitat, encapçalats pel president, Joan Laporta; el secretari tècnic, Txiki Begiristain; el director general, Joan Olivé; els directius Rafa Yuste i Albert Perrín, i l'executiu en matèria futbolística Raül Sanllehí.

"Vull seguir sentint-me útil per al Barcelona. Sóc culé de tota la vida. Hem arribat a un acord molt important. Estic molt content i feliç. Ara cal seguir oferint el rendiment que s'espera de mi", ha assegurat el de Terrassa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut