Nibali, a la Volta Espanya 2015 (EFE)
Ciclisme

Vicenzo Nibali demana perdó per la seva infracció, però considera "excessiva" l'expulsió de la Vuelta

"El tauró de Messina" ha demanat perdó als aficionats del ciclisme a través de la seva pàgina oficial de Facebook

Jaume CabeceransActualitzat

Vicenzo Nibali ha marxat "penedit" després de demanar disculpes per remolcar-se amb un dels cotxes del seu equip (Astana) a la segona etapa de la Vuelta2015. El ciclista de 30 anys s'ha mostrat trist davant la seva expulsió de la cursa i ha considerat la sanció "excessiva".

"Crec que em vaig equivocar i he de pagar pel que vaig fer. Demano disculpes a tots els que se senten indignats i avergonyits pel que he fet, encara que tal vegada sigui un càstig excessiu, no sé si just. Potser hauria estat més raonable una penalització de temps" ha apuntat l'italià a unes declaracions fetes a la Gazzeta dello Sport.

Nibali, que té al seu palmarès les tres gran voltes, ha justificat la seva acció dient "són coses que passen moltes vegades i tothom ho veu en cada carrera. Solen ser accions que duren 100 o 200 metres". El ciclista també ha remarcat que l'acció que li va costar l'expulsió es va produir després d'una caiguda massiva que l'organització no va parar i li va fer perdre molt de temps.

"La meva intenció no va ser enganyar, per això després de l'etapa vaig anar al jurat per explicar el que havia succeït", ha explicat Nibali, que ha apuntat l'australià Caleb Ewan, que "segueix en carrera", com a culpable de la caiguda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut