Aitana i Torrejón celebrant un dels gols del partit
Aitana i Torrejón celebrant un dels gols del partit (EFE)

Una altra golejada del Barça tot i l'ensurt inicial del València (5-1)

L'equip blaugrana ha sumat la victòria número 57 consecutiva en la Lliga. Les jugadores barcelonistes han sabut reaccionar a un gol matiner de les valencianistes i, sobretot a la segona part, han ofert un altre recital ofensiu

Xavi BertranActualitzat

El Barça segueix intractable a la Lliga. I això que a l'estadi Johan Cruyff el València ha sorprès les blaugranes avançant-se en el marcador en el minut 12, a la sortida d'un córner, per mitjà de María Jiménez. Des del 3 de setembre, el conjunt de Jonatan Giráldez no encaixava un gol en el campionat.

La resistència de les visitants s'ha acabat quan en el minut 26 Fridolina Rolfö ha empatat el marcador i Marta Torrejón, després una magnífica triangulació amb Bruna Vilamala i Aitana Bonmatí, ha marcat el 2-1 al límit del descans.

Ja amb el marcador a favor, el Barça ha estat un cicló ofensiu en el segon temps. Salma Paralluelo, que havia entrat en la segona meitat, ha ampliat l'avantatge amb un doblet. El segon després d'una acció exquisida d'Aitana Bonmatí. La jugadora de Sant Pere de Ribes no ha pogut marcar, perquè sempre s'ha topat amb la magnífica actuació de la portera del València, Enith Salón, però ha estat la millor futbolista del matx.

I en el temps afegit, després d'un penal comès sobre Salma Paralluelo, Fridolina Rolfö l'ha transformat en el 5-1 definitiu, aconseguint també un doblet. Destaquem que en el minut 74 Cata Coll ha reaparegut a la porteria barcelonista després d'un any de baixa per lesió.