Tenis

Tommy Robredo perd davant Roger Federer (6-3, 3-6, 6-3 i 6-2) i s'acomiada de l'Open d'Austràlia

Tommy Robredo no s'ha pogut classificar pel quarts de final de l'Open d'Austràlia en caure eliminat pel número 2 mundial, Roger Federer. Robredo ha plantat cara en tot moment i ha obligat Federer a treure el seu millor tenis. El d'Hostalric ha equilibrat el partit en el segon set, però no ha pogut mantenir el nivell físic i ha vist com Federer s'imposava en els dos sets següents. També han caigut eliminats Fernando Verdasco davant Berdych (6-4, 6-2 i 6-3), Almagro davant Novak Djokovic (6-3, 6-4 i 6-0) i Roddick davant Wawrinka (6-3, 6-4 i 6-4).

Actualitzat
El primer Grand Slam de l'any, l'Open d'Austràlia, sempre és propici a les sorpreses de jugadors desconeguts que es colen a les rondes finals. Robredo tenia aquesta matinada una bona oportunitat de sumar-se a aquest fet, però després de dues hores i mitja de lluita contra Roger Federer ha hagut de claudicar. El d'Hostalric ha pogut mantenir el ritme de partit imposat pel suís fins al tercer set, gràcies a la precisió mostrada en l'intercanvi de cops. Després de perdre el segon set, Federer ha tirat de recursos per evitar l'amenaça de Robredo, que ha sigut incapaç de mantenir el to físic i l'encert en els seus cops per acabar cedint el triomf.

Almagro i Verdasco també cauen

Nicolás Almagro ha estat escombrat pel poderós joc del serbi Novak Djokovic, que no li ha donat cap opció (6-3, 6-4 i 6-0). En una 1 hora i 44 minuts, Djokovic, basant-se amb el seu potent servei, no ha deixat que Almagro dominés el joc en cap moment. També ha caigut eliminat en aquesta ronda de vuitens l'espanyol Fernando Verdasco, que ha vist com el txec Tomas Berdych el guanyava en tres còmodes sets (6-4, 6-2 i 6-3). El suís Wawrinka ha donat una nova sorpresa en derrotar al vuitè cap de sèrie, Andy Roddick (6-3, 6-4 i 6-4).

Schiavone i Kuznetsova, partit rècord

En categoria femenina, Francesca Schiavone i Svetlana Kuznetsova han disputat el duel més llarg de la història del torneig en categoria femenina. Després de 4 hores i 44 minuts de joc, la italiana Schiavone ha acabat guanyat la russa Kuznetsova després de salvar sis pilotes de partit (6-4, 1-6 i 16-14). També han passat a la ronda de quarts de final Andrea Petkovic, que ha eliminat Maria Xaràpova (6-2 i 6-3), Caroline Wozniacki, que ha guanyat la letona Anastasia Sevastova (6-3 i 6-4), i la xinesa Li Na davant Victoria Azarenka (6-3 i 6-3).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut