Tenis

David Ferrer derrota al lituà Richard Berankis i ja és als vuitens de final de l'Open d'Austràlia

David Ferrer ha despatxat el partit contra Barankis en una hora i mitja, després de guanyar en tres còmodes sets (6-2, 6-2 i 6-1). Ferrer està a un pas d'igualar el seu millor registre en el primer Grand Slam de l'any, els quarts de final que va aconseguir el 2008, i ara s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic. Provinent de la fase prèvia, el canadenc està sent una de les revelacions del torneig i serà un rival dur per a David Ferrer.

Actualitzat
Després de la classificació d'ahir de Tommy Robredo, David Ferrer ha fet valer la seva condició de favorit per passar també als vuitens de final de l'Open d'Austràlia. El jugador alacantí va convertir en un tràmit el joc davant un adversari al qual mai s'havia enfrontat i que ocupa el lloc 95 del rànquing ATP. A vuitens Ferrer es trobarà el canadenc Milos Raonic. El canadenc s'ha fet amb la condició de jugador revelació de la competició, sobretot després de vèncer el rus Mikhaïl Iujni, desè favorit, per 6-4, 7-5, 4-6 i 6-4.


Murray es desfà de Guillermo García López

El britànic Andy Murray, cinquè favorit i finalista en l'edició de l'any passat, no ha donat opció a Guillermo García López (6-1, 6-1 i 6-2). Murray ha superat clarament al jugador espanyol, que no ha pogut frenar el potent servei del jugador britànic. En altres partits de la tercera ronda el suec Robin Soderling ha guanyat al txec Jan Hernych per 6-3, 6-1 i 6-4, i l'ucraïnès ha protagonitzat una nova sorpresa en vèncer al francès Jo-Wilfried Tsonga per 3-6, 6-3, 3-6, 6-1 i 6-1. En categoria femenina, la belga Clijsters ha superat la francesa Cornet (7-6, 6-3). També passen ronda la italiana Penetta, les russes Zvoraneva i Makarova, la txeca Benesova, la polonesa Radwanska i la xinesa Peng Shuai.

Rafael Nadal s'enfronta aquest matí, hora catalana, a l'austràlia Bernard Tomic, buscant el seu accés a la ronda de vuitens.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut