Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Serà un partit molt complex i que haurem de saber llegir tan bé com puguem"

El tècnic blanc-i-blau assegura que el partit contra el València serà complicat i "l'haurem de saber llegir tan bé com puguem". L'Espanyol, ple de baixes, ha hagut de convocar deu jugadors del planter per anar a Mestalla

Actualitzat

Tot i que el València està en una situació crítica a la taula de Primera Divisió, Quique Sánchez Flores no les té totes. Fa deu anys que el seu equip no guanya a Mestalla i és conscient que la situació de l'equip local no facilitarà l'enfrontament d'aquest diumenge: "Per ser competitius, hem de ser intensos demà. El València té una gran plantilla i hi posaran de tot per guanyar-nos".

L'Espanyol ja està a punt per viatjar a Mestalla, però l'equip té un gran inconvenient: sis baixes. Per solucionar el problema, s'han hagut de convocar deu jugadors del planter per anar a Mestalla. El tècnic explica que ha estat complicat fer l'onze, però que el més important de tot és la "idea" de com ha de jugar l'equip titular: "Ha estat un bon trencaclosques mirar el que pot proposar Voro. Hem estudiat els seus partits recents i els de fa tres mesos". "Serà un partit molt complex i que haurem de saber llegir tan bé com puguem", ha afegit.

Espanyol i València estan en situacions ben diferents en la Lliga. Mentre que el València intenta sortir del pou, l'Espanyol està al mig de la taula, intentant escalar posicions. El que té clar Quique Sánchez Flores és que el partit "serà un xoc d'emocions, d'actituds i oportunitats i objectius completament diferents dels dos equips", que es troben en llocs ben diferents a la taula.

Després de tres setmanes, Diego López entra en la convocatòria, però Sánchez Flores ha preferit convocar tres porters, i assegura que encara no sap qui jugarà: "Fins a última hora no decidirem si Diego López serà el porter titular demà. Per això ens emportem tres porters".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut