Sloukas i Ataman aixequen la copa de l'Eurolliga
Sloukas i Ataman aixequen la copa de l'Eurolliga. (Foto: EFE)
FINAL EUROLLIGA

El Panathinaikos humilia el Madrid en la final de l'Eurolliga (95-80)

Els blancs, que guanyaven per 14 punts, es col·lapsen al final

Jordi RobirosaActualitzat

No sé si ho sabien, però deixin que els ho expliqui, Chima Moneke, l'exjugador del Manresa, ha estat convidat per l'Eurolliga en aquesta Final Four. Doncs vet aquí que l'amic Chima, quan li van demanar quin era el seu pronòstic, en comptes de perdre's en tòpics, va dir: la final la jugaran Panathinaikos i Madrid i la guanyarà el Panathinaikos. Doncs, Chima, l'has clavada.

I això que el Madrid ha començat dominant d'una manera aclaparadora. Al final del primer període el marcador era al·lucinant: 36 a 25. I en començar el segon quart, els madrilenys han assolit el seu màxim avantatge: 14 punts (41-27). Però Attaman no s'ha descompost i els verds han anat fent: al descans l'avantatge ja l'havien retallat fins a només cinc punts 54 a 49.

I en la segona meitat ha arribat el desastre dels blancs. Amb un desencert total, encaparrats a llançar triples, han vist com els grecs augmentaven el seu avantatge fins a desesperar els seus rivals. Campazzo, que avui ha estat superat clarament per Sloukas, l'han eliminat per personals i ha marxat dient fàstics cap a la banqueta. No ha estat l'únic. I vet aquí que algú podria dir que potser els madrilenys no estan acostumats a rebre un arbitratge imparcial. 

Dimecres que ve el Barça visitarà Madrid en el primer partit de la semifinal de l'ACB. Avui, el PAO ha demostrat que l'equip de Chus Mateo no és imbatible. Ara bé, per plantar cara els blaugranes han de jugar força millor que no com ho van fer contra el Tenerife. Si no, malament rai.

Anar al contingut