Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques
Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Quatre morts en accidents de trànsit aquest cap de setmana a l'Anoia, Osona i el Bages

Han mort dos motoristes a Sallent i a Cabrera d'Anoia i dos conductors de turisme a Sant Pere Sallavinera i a Torelló

Un home ha mort en un accident de trànsit al terme municipal de Cabrera d'Anoia, la nit de dissabte. La víctima, de 56 anys i veí de la Bisbal del Penedès, conduïa una moto, quan ha caigut a la carretera C-15, al punt quilomètric 34,4, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a un quart de deu de la nit de dissabte.

Hi han treballat cinc patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del SEM, el Sistema d'Emergències Mèdiques.


Un altre accident a Sallent

També ha mort un motorista que va tenir un accident divendres al vespre a la C-25 a l'altura de Sallent, al Bages. Era un home de 32 anys, veí d'Artés

Va caure a la carretera, al quilòmetre 144, i el van traslladar en helicòpter en estat crític a la Mútua de Terrassa, on va morir hores després.

L'avís es va rebre poc després d'un quart de nou i, a més de l'helicòpter, també hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM.

A més d'aquests dos motoristes, dissabte també va morir el conductor d'un turisme en un accident a Sant Pere Sallavinera, a una sortida de la C-25.

Amb aquestes últimes víctimes, aquest any han mort 45 persones en accidents a les carreteres i autopistes catalanes, segons les dades del Servei Català de Trànsit.

Tot i que no forma part d'aquest recompte, perquè ha estat en una zona urbana, també ha mort el conductor d'un turisme a Torelló, a Osona. El cotxe ha caigut per un pont minuts abans de la mitjanit al vial que uneix la C-37 amb la BV-5224.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut