La dona ha caigut per un penya-segat a prop de la punta del Bergantí, al municipi de Roses (Google Maps)

Mor una dona de 76 anys en caure per un penya-segat quan feia el camí de ronda a Roses

Els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions, que han rescatat la víctima de l'aigua i han fet un gruatge fins a l'ambulància del SEM

Redacció/ACNActualitzat

Una dona de 76 anys ha mort aquest diumenge en precipitar-se des d'una altura de 18 metres per un penya-segat mentre feia el camí de ronda entre Roses i cala Montjoi, a l'Alt Empordà.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís poc abans de les 12 del migdia que informava que una persona havia caigut des del camí de ronda fins a l'aigua, a prop de la punta del Bergantí.

El cos d'emergències ha activat una dotació del parc de Roses, una de comandament i un helicòpter amb personal del Grup d'Actuacions Especials.

En arribar al lloc de l'accident, han localitzat la víctima, l'han pogut treure de l'aigua i han iniciat les maniobres de reanimació. Posteriorment, els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han continuat les maniobres, però la dona ha mort.

Efectius de Salvament Marítim han col·laborat des del mar en la recuperació del cos de la persona accidentada:

 

 

La dona passava el cap de setmana allotjada en un càmping de la zona amb unes amigues. Aquest matí han sortit a fer un tros del camí de ronda i ha caigut pel penya-segat.

El SEM ha activat dues unitats terrestres i els Mossos d'Esquadra una dotació de policia marítima, tres patrulles i una unitat d'investigació. La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut