El porter del Saarbrücken i Ten Hag, entrenador del United (Reuters)
futbol

Patacada increïble del Bayern a la Copa i el Newcastle congela el United de Ten Hag

Els de Thomas Tuchel han caigut eliminats a la Copa pel Saarbrücken de Tercera Divisió

Nit de Copa amb grans sorpreses. La patacada bomba l'ha tinguda el Bayern de Múnic. Els de Thomas Tuchel han caigut eliminats al camp del Saarbrücken, de Tercera Divisió, amb remuntada i un gol local al minut 95 que ha provocat l'èxtasi a l'estadi.

Thomas Tuchel no es fiava d'un conjunt que ocupa la quinzena plaça de la Bundesliga3 i ha sortit amb jugadors importants com Müller, Sané, Kimmich, Davies, Neuer, Kim Min Jae i De Ligt.

Tuchel ha preferit reservar Kane

La cosa ha començat tranquil·la amb un gol de Müller en el minut 16, però el Saarbrücken ha empatat abans del descans. A la segona meitat, Tuchel ha fet entrar Musiala, Coman, Laimer i Gnabry. El tècnic ha preferit reservar Harry Kane i no li ha pogut sortir pitjor. Els locals han culminat una gran contra en el minut 95 amb un gol que ha provocat l'èxtasi al Ludwigsparkstadion.

Desfilada a Old Trafford abans del final que deixa molt tocat el Manchester de Ten Hag

El Manchester United ha caigut golejat a casa per 0 a 3 contra el Newcastle en els vuitens de final de la Copa de la Lliga. Els "red devils" van guanyar-li la final la temporada passada als de Newcastle i uns mesos més tard els han passat per sobre.

La derrota deixa molt tocat l'entrenador Erik ten Hag. L'equip es troba en vuitena posició a la Lliga, a la Champions només han guanyat un partit i ara han caigut a vuitens de la Copa.