Ousmane Dembélé acaba contracte amb el Barça i es troba tan lluny de renovar com de marxar al PSG (EFE)
Barça

Ousmane Dembélé s'allunya del Barça... i del PSG

El nou director esportiu del club parisenc, Luis Campos, no mostra interès a incorporar el davanter blaugrana

Jordi GrauActualitzat

El nou director esportiu del PSG, Luis Campos, ha estat clau perquè Kylian Mbappé renovés, i és la persona que té l'encàrrec de construir el nou projecte guanyador del club que governa Nasser al-Khelaïfi sota el dictat i els diners de Qatar. Campos, al contrari de la idea que té Al-Khelaïfi, no mostra interès a fitxar Ousmane Dembélé.

El director tècnic portuguès no es refia de la solidesa física de Dembélé per les moltes lesions que ha tingut en l'etapa al Barça i tampoc el veu com un jugador que visqui per al futbol, que s'impliqui a tota hora amb el seu club.

Tot i aquest desinterès des de París, a Can Barça cada dia veuen més lluny l'actual davanter blaugrana, que queda lliure el 30 de juny. El club ni es mou ni es mourà de l'oferta que va fer als seus agents i que no va ser acceptada per insuficient.

Fa sis mesos que esperen una resposta que no arriba i Xavi també el dona per perdut, perquè malgrat que el futbolista li ha dit moltes vegades cara a cara que el seu desig és quedar-se, el tècnic de Terrassa creu que el destí de Dembélé en aquest cas està marcat per la decisió que prenguin els seus representants.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut