Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Ousmane Dembélé es defensa: "No cediré a cap tipus de xantatge"

Per primera vegada, el jugador francès ha parlat públicament de la seva situació al FC Barcelona amb un contundent comunicat

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé podria tenir les hores comptades al Barça. El francès està més lluny que mai de renovar i Mateu Alemany ja li ha obert les portes del club. A més a més, Xavi Hernández no l'ha convocat per al partit de vuitens de final de la Copa del Rei que el Barça disputa contra l'Athletic Club.

El davanter francès ha trencat el silenci i s'ha pronunciat a les xarxes socials, on ha parlat per primera vegada de la seva situació al Barça amb un contundent comunicat. El jugador ha començat el text destacant que porta quatre anys aguantant tot tipus de comentaris sense justificar-se i en els quals s'han acumulat molts xafardejos sobre ell.

"A partir d'avui s'ha acabat. Contestaré amb sinceritat, sense cedir a cap tipus de xantatge. Tinc 24 anys i com tots els homes tinc defectes. Sempre que el míster m'ha sol·licitat he complert... sense piular."

Dembélé ha volgut cedir la responsabilitat de les negociacions al seu representant perquè "és el seu terreny". A més, ha assegurat que està al 100% implicat en l'equip i a guanyar amb el Barça.

"Com tots sabeu hi ha negociacions. Deixo encarregar-se al meu representant, és el seu terreny. Prohibeixo que es pensi que no estic implicat en el projecte esportiu. Prohibeixo a qualsevol atribuir-me intencions que jo mai he tingut."

"Sempre ho he donat tot pels meus companys i també per tots els socis... Això no canviarà. Per sobre de tot, centrem-nos en l'essencial: GUANYAR."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Believe (@o.dembele7)

 

El Chelsea, possible destí de Dembélé

Segons el periodista especialitzat en el mercat de fitxatges Pedro Almeida, els de Londres estan disposats a pagar 15 milions d'euros per incorporar Dembélé en aquest mercat d'hivern. Davant l'ultimàtum de renovar o marxar del Barça, el Chelsea ha entrat en escena i vol incorporar el davanter francès abans que acabi el mes de gener.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut