Aitana arribant a un partit de Champions amb una samarreta vintage del Barça
Aitana arribant a un partit de Champions amb una samarreta vintage del Barça
barça

Qui amenaça el matrimoni entre Aitana Bonmatí i el Barça?

Ofensiva de la Premier per seduir la migcampista del Garraf, que va entrar al Barça amb 13 anys. Ara en té 26

Redacció Esport3Actualitzat

L'actuació d'Aitana Bonmatí a San Mamés va ser el millor recordatori que la ribetana és, ara per ara, la millor jugadora del món. La classe de futbol que va oferir en tota una final de Champions va portar el Barça a aconseguir la seva tercera Lliga de Campions però, a la vegada, va fer venir salivera als clubs de la Premier League, el campionat nacional més potent.

Tothom vol Aitana però l'amenaça principal al matrimoni de la migcampista i el Barça prové d'Anglaterra. Fins a tres clubs estan disposats a pagar la clàusula de 3 milions que figura en el contracte de la jugadora, un vincle que expira el juny del 2025. Aquest dimarts Mundo Deportivo posa nom a un d'aquests tres clubs: no és altre que la víctima de les blaugranes en les dues últimes semifinals de la màxima categoria continental, el Chelsea.

Segons la mateixa informació, les londinenques, que presumiblement canviaran la rondinaire Emma Hayes per Sonia Bompastor, de l'OL, oferirien quatre temporades a raó de 2 milions cadascuna per a la Pilota d'Or 2023.

Converses iniciades

Mariona, una de les companyes més admirades per Aitana, marxarà a un altre equip de la capital britànica, l'Arsenal. Però la del Garraf té la prioritat de quedar-se a Barcelona. Això sí, cal negociar i el club ja ha iniciat converses per allargar-li més anys el contracte que culmina d'aquí 12 mesos.

Amb els clubs de la Premier i els seus milions de lliures a l'aguait, el compromís i el sentiment barcelonista d'Aitana s'albiren com a forts arguments per retenir el talent d'una jugadora que va entrar al club amb 13 anys. Ara en té 26 i, per si algú ho dubtava, acaba de ser escollida l'MVP de la Champions 23-24.

Anar al contingut