L'actor i director teatral vol tornar aviat als teatres i a la televisió (Europa Press)

Àngel Llàcer explica que ha estat 14 dies a l'UCI: "Em vaig arribar a acomiadar de la família"

L'actor va contraure una perillosa infecció per shigel·la en un viatge al Vietnam

RedaccióActualitzat

Àngel Llàcer, presentador, actor i director teatral, ha compartit un emotiu missatge a les xarxes socials on explica el calvari de salut que ha viscut aquestes últimes setmanes.

En una publicació a Instagram, l'artista ha dit que, després de tornar d'un viatge al Vietnam, els metges li van detectar un perillós bacteri anomenat shigel·la, molt contagiós i que es transmet a través d'aliments o aigua contaminats per excrements humans, o per contacte directe amb persones infectades.

A partir d'aquí, Llàcer va estar ingressat durant deu dies a la Clínica Ruber de Madrid. Però després de rebre l'alta, tornar a Barcelona i pensar-se que ja estava recuperat, ha explicat que es va tornar a trobar malament i que el van tornar a ingressar, aquest cop a la Clínica Dexeus.

Va ser llavors quan --reconeix-- va tenir "l'ensurt real". I és que la infecció va derivar en una fasciïtis necrosant, una infecció que s'estén per la pell i els teixits del cos i que li va comportar fins a quatre operacions en una cama i 14 dies a l'UCI.

"Van ser moments molt difícils, en què es va témer per la meva vida; fins i tot, em vaig arribar a acomiadar de la família i els meus éssers estimats."


Llàcer ja està en procés de recuperació i ha agraït tot el que han fet per ell metges i infermers:

"M'han salvat la vida. No trobo les paraules per agrair-los tot el que els dec."

El missatge acaba amb agraïments a la família, amics i companys de professió "pel seu suport constant". Tampoc s'oblida de totes les persones anònimes que li han estat enviant missatges d'ànims durant tot aquest temps.

Finalment, l'actor afirma que el sotrac ja està superat, que ja és a casa seva i que s'esforçarà perquè la rehabilitació sigui ràpida, amb l'objectiu de tornar aviat als teatres i a la televisió.

 

ARXIVAT A:
TelevisióTeatre
Anar al contingut