L'encarregat d'entregar el premi a Míchel ha estat l'extècnic Fabio Capello
L'encarregat d'entregar el premi a Míchel ha estat l'extècnic Fabio Capello
futbol

L'humil discurs de Míchel en la gala brilli-brilli de LaLiga

El Girona ha regnat en els premis de final de temporada, on el Barça femení i Lamine Yamal han estat altres representants del futbol català guardonats

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Girona de Champions ha estat un dels premiats de la gala LaLiga Awards. Míchel ha estat escollit com el millor tècnic de la temporada enmig d'un escenari luxós amb vistes a les platges de Porto Cervo, a l'illa de Sardenya. Els patrocinadors de l'esdeveniment han fet coincidir l'acte amb l'entrega dels Globe Soccer Awards i això explica que els premis del campionat estatal s'atorguin en territori italià.

Durant el seu torn d'agraïment, un Míchel elegant i feliç ha pronunciat un discurs humil a una audiència plena de vips, entre els quals hi havia una nodrida representació del Girona.

El pitxitxi Dovbyk, Miguel, Savinho o Aleix García, inclosos en el millor onze de la Lliga, al costat dels blaugranes Lewandowski i Gündogan, han escoltat aquestes paraules d'un Míchel que no s'ha deixat enlluernar per tant brilli-brilli:

"Vull rebre aquest premi en nom del meu staff. M'han fet millor. Vull dedicar-lo també al club, a Quique Cárcel, que creu en una idea de club, buscant el rendiment amb una idea de joc, més que els resultats, que sempre són els que ens condemnen. També a la família, que per culpa del futbol hem hagut d'estar temps allunyats. I per últim, al club perquè en els mals moments és quan es demostra la confiança en un projecte."

Sense papers, dit amb cor, Míchel ha seguit:

"És un somni fet realitat estar aquí amb vosaltres. El Girona aquest any ha fet història. Hem vingut a un lloc meravellós com aquest i hem vingut per quedar-nos i tornar altres anys. Espero que el Girona estigui a dalt de la classificació i sobretot amb un joc que crec que ha meravellat a tothom i ha agradat, i volem seguir repetint. Moltes gràcies per tot."

A banda del Girona, que ha regnat en els premis juntament amb el Reial Madrid, el Barça femení, guanyador del pòquer de títols, i Lamine Yamal, millor jugador sub-23, han estat altres representants del futbol català guardonats.

Anar al contingut