Barça

El Barça inicia converses per renovar Aitana i Mariona fa les maletes

Mariona Caldentey marxarà cap a Anglaterra per jugar a l'Arsenal la temporada que ve i no renovarà el contracte que se li acaba el pròxim mes

Redacció Esport3Actualitzat

Pilota d'Or, The Best, millor jugadora de la Champions... Aitana Bonmatí és ara mateix la millor jugadora del món i el Barça vol que vesteixi la samarreta blaugrana molts anys. El club ja ha iniciat converses per renovar-li el contracte que s'acaba el juny del 2025.

Cants de sirena de tres clubs europeus

L'oferta la convertiria en la jugadora més ben pagada de la plantilla, tot i que té cants de sirena de grans clubs europeus que li oferirien encara més diners. Un és el Chelsea, que ja la temporada passada va voler fitxar Aitana i ara torna a insistir-hi. Ella prioritza el Barça, però hi ha tres clubs anglesos disposats a pagar la seva clàusula de 3 milions

Una baixa de pes

En canvi, Mariona Caldentey marxarà del Barça un cop acabi la temporada i no renovarà el contracte amb el club blaugrana, que se li acaba el mes que ve.
 

La de Felanitx vol jugar en una Lliga més competitiva com és l'anglesa i la campanya que ve Mariona vestirà la samarreta de l'Arsenal. L'anunci tindrà lloc en els propers dies.

Mariona Caldentey a la final de la Champions
Mariona Caldentey a la final de la Champions (EFE)

D'altra banda, fins que no s'acabi la temporada a mitjans de juny, el Barça no farà oficial el nom del nou entrenador del femení. Amb l'adeu de Jonatan Giráldez, que se'n va als Estats Units, l'actual tercer entrenador, Pere Romeu, agafarà el relleu a la banqueta i serà designat com a nou tècnic del femení.

Al davant, un repte majúscul, després que el Barça hagi guanyat els quatre títols en una mateixa temporada.

Qui és Pere Romeu?

Romeu es va incorporar al primer equip femení l'estiu del 2021, quan Giráldez va assumir el repte de dirigir el Barça que acabava de guanyar el triplet. Romeu havia estat tres anys al futbol base masculí i va destacar al futbol formatiu culer com a primer entrenador del Cadet B i després del Cadet A de la generació del 2004, amb jugadors com Gavi, Ilias Akhomach, Aleix Garrido o Ángel Alarcón.

Poc després va marxar a Romania al cos tècnic del Viitorul, i va tornar per formar part del cos tècnic del Barça femení que, des d'aleshores, ha guanyat set títols.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut