L'actor va morir a l'hospital la matinada de dissabte (Creative Commons)
Los Angeles

Mor tirotejat als 37 anys l'actor de la sèrie "Hospital General" Johnny Wactor

L'actor, que va encarnar Brando Corbin durant més de 200 episodis, volia evitar un robatori al seu cotxe quan li van disparar

RedaccióActualitzat

L'actor Johnny Wactor ha mort als 37 anys a Los Angeles després de ser tirotejat per uns lladres que intentaven robar una peça del motor del seu cotxe. L'artista, que va interpretar el personatge de Brando Corbin a la sèrie "Hospital General" durant més de 200 episodis, va morir dissabte a l'hospital per ferides de bala.

Segons ha explicat la seva família, el tiroteig va tenir lloc cap a les tres de la matinada, quan la víctima sortia de treballar amb un company de feina al centre de Los Angeles i va veure algú rondant el seu cotxe. En acostar-s'hi, una persona encaputxada li va disparar i dues més van sortir fugint amb el presumpte assassí, segons la policia, que encara no hauria fet cap detenció. L'actor va ser traslladat a l'hospital, on va morir.

El seu compte d'Instagram s'ha omplert de missatges de comiat i de condol per a la família:


També a les xarxes socials, com X, s'han succeït les mostres de condol de seguidors i companys de feina, començant pel mateix equip de la sèrie "Hospital General" --com la seva dona i el seu fill a la ficció-- i companys de repartiment d'altres pel·lícules en què va treballar:

 

 

 

 

 

Johnny Wactor va encarnar el personatge de Brando Corbin a la sèrie de l'ABC "Hospital General" del 2020 al 2022. També va aparèixer en diverses pel·lícules i sèries de televisió, com ara "Siberia", "Station 19", "NCSI", "Westworld", "Agent X", "Vantastic", "Hollywood girl", "Training day" o "Mentes criminales". A més, va participar en el videojoc Call of Duty: Vanguard.

Entre les pel·lícules més destacades de la seva filmografia hi ha "USS Indianapolis: Men of Courage", amb Nicolas Cage i Tom Sizemore, on feia de Connor. També va aparèixer a "Sisters of the groom", "Disillusioned" o "Cold soldiers", entre d'altres. La seva feina més recent, aquest 2024, va ser el seu paper de Marcus a la pel·lícula de terror "Dead talk tales: volume I".

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinema
Anar al contingut