Hansi Flick viatjarà a Barcelona quan Xavi hagi re
Hansi Flick viatjarà a Barcelona quan Xavi hagi rescindit el seu contracte, que expira el 2025
Barça

La liquidació de Xavi amb el Barça, la raó que manté Flick en "stand-by"

Fins que el tècnic de Terrassa no firmi la rescissió del seu contracte, el Barça no podrà anunciar el nou inquilí de la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

La liquidació del contracte de Xavi Hernández amb el Barça manté en "stand-by" l'arribada de Hansi Flick a Barcelona i que pugui firmar el contracte com a nou entrenador del primer equip masculí de futbol.

El tècnic egarenc encara té un any de contracte i el club va decidir destituir-lo divendres de la setmana passada. És per això que el següent pas és firmar la rescissió del contracte del de Terrassa i dels integrants de tot l'staff tècnic. Fins que això no passi, lògicament, el club no podrà firmar el contracte ni anunciar l'alemany com a nou entrenador. Quan tot estigui resolt amb Xavi, Flick viatjarà a Barcelona.

Pel que fa a la indemnització de Xavi, es contemplen tres escenaris: que Xavi perdoni la totalitat del que li hauria de pagar el club per l'acomiadament, que ho vulgui percebre o que demani només la part que pertoca a l'staff. Aquest dilluns al matí s'ha pogut veure Òscar Hernández, germà i ajudant de Xavi, anant a la Ciutat Esportiva a recollir les seves pertinences. Xavi no té previst anar-hi.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut