Barça

Mateu Alemany: "Entenem que Dembélé ha decidit no continuar al Barça"

El director de futbol del Barça ha demanat al francès que surti del club "al més aviat possible pel seu bé i el del Barça"

Actualitzat

El Barça ha esgotat ja la paciència amb Ousmane Dembélé, com ho demostra el fet que Xavi hagi decidit no convocar-lo per al partit de Copa d'aquest vespre contra l'Athletic (21.30). El director de futbol del club, Mateu Alemany, ha valorat la situació:

"Fa 6 mesos que vam començar negociacions amb els seus agents. Durant aquest temps s'han fet diferents ofertes. El jugador ha tingut temps suficient per decidir el seu futur. Estant a 11 dies del tancament del termini d'inscripció del mes de gener entenem que el jugador ha decidit no continuar i se li ha comunicat. Nosaltres volem jugadors compromesos amb el futur del Barça i ell hauria de sortir pel seu bé i del Barça al més aviat possible. A partir d'aquí, crec que la postura de l'entrenador és coherent amb la del club"

Unes declaracions que s'alineen amb les que va fer Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous i que deixa ben clar que el Barça ja ha tirat la tovallola en el seu intent de renovar el jugador francès o que intenta obtenir una resposta categòrica de l'entorn del jugador. 

El club ara treballa a contrarellotge en una sortida exprés i té els onze dies que queden de mercat per trobar un equip que estigui disposat a pagar un traspàs.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut