Futbol

La cara d'Alèxia Putellas és un poema després del gest de Jaume Collboni

La capitana blaugrana no va dissimular el descontentament amb el gest de l'alcalde de Barcelona, que ha demanat disculpes 24 hores després de l'escena

Redacció Esport3Actualitzat

Al Saló de Cent de Barcelona es va produir una de les imatges més comentades de la celebració de la tercera Champions del Barça. Alèxia Putellas lliurava una samarreta blaugrana al batlle i quan Jan Laporta i la jugadora l'oferien a Collboni per fer-se una fotografia conjunta, l'alcalde de Barcelona la va estirar i la va agafar tot sol.

Alèxia, sorpresa pel gest, no es va poder reprimir la reacció: transparent com l'aigua, mentre mirava la resta d'assistents amb una barreja de complicitat i indignació.

Les disculpes de Collboni

L'escena ha provocat crítiques a les xarxes socials dels usuaris que hi veuen un gest de menyspreu a la capitana blaugrana. Un rebombori que ha portat l'alcalde de Barcelona ha demanar disculpes a Alèxia, i per extensió a la resta de jugadores, remarcant que "tot el protagonisme ha de ser per a unes dones que ja fa molt de temps que estan fent història". Les disculpes, publicades a la xarxa X, han arribat 24 hores després de la recepció institucional a les Tricampiones:

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut