El propietari, Ronaldo, amb gest seriós abans de pujar al vaixell que els ha passejat pel riu
El propietari, Ronaldo, amb gest seriós abans de pujar al vaixell que els ha passejat pel riu (EFE)
futbol

Com transformar un ascens en mal rotllo: l'entrenador del Valladolid demana la seva pròpia dimissió

Tip d'escoltar càntics contra la seva gestió, el controvertit Paulo Pezzolano explota en plena celebració del retorn a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

El mal rotllo a Valladolid ha entrat en una nova dimensió. L'entrenador que ha aconseguit l'objectiu de retornar el club de Pucela a Primera una temporada després d'haver descendit, Paulo Pezzolano, ha trencat l'ambient d'alegria d'una rua de celebració amfíbia, feta meitat en bus meitat en vaixell pel riu. Des del balcó de l'Ajuntament i cridant a ple pulmó, l'uruguaià ha entonat un càntic dedicat a ell i que ha format part de la banda sonora de l'any a l'estadi José Zorrilla: "Pezzolano, dimissió!". Un moment incòmode sense precedents que es recordin:

Però com ha pogut arribar a aquesta situació el primer equip havent obtingut una plaça d'ascens directe? L'any a Valladolid no ha estat fàcil, però és evident que ha estat el conjunt menys erràtic. Com la resta de candidats a pujar, la dinàmica regnant ha estat la irregularitat: dels 41 partits jugats, els 9 empats i les 11 derrotes han irritat una afició exigent que tampoc ha acceptat bé la fanfarroneria de Pezzolano. Diumenge, minuts després de consumar l'ascens, el seu resum va ser: "No ha estat un any bo, tinc tres fills que no he pogut portar al camp perquè escoltessin el que s'hi deia". I què s'hi deia? "Pezzolano, dimissió!", entre altres missatges.

Amb tot, una clàusula en el contracte del tècnic especifica que en cas d'ascens renova automàticament fins al 2025. El propietari de Valladolid, el mític exjugador Ronaldo, molt criticat també com Pezzolano, no renuncia a vendre's l'equip: "Ara mateix tinc tres ofertes de compra", va esbombar als mitjans, sabent que els resultats al camp han augmentat el valor de l'entitat blanc-i-violeta.

Anar al contingut