FUTBOL

Mourinho la torna a fer grossa a la final de l'Europa League

L'entrenador de la Roma espera els àrbitres al pàrquing per increpar-los

Actualitzat

Com ja va passar el gener del 2012 després d'un clàssic de Copa del Rei al Camp Nou entre Barcelona i el Reial Madrid, Jose Mourinho va tornar a triar un pàrquing per desfermar la seva ira després de perdre la final de l'Europa League als penals contra el Sevilla.

No content de mostrar les seves males maneres sobre la gespa després de perdre la final i d'entregar la seva medalla de plata a un aficionat, va increpar Anthony Taylor i els seus ajudants al pàrquing de l'estadi:

"És una puta desgràcia. És una puta vergonya. Per la puta cara [...] fucking UEFA."

El precedent del Camp Nou

No és la primera vegada que passa una cosa així. El 25 de gener del 2012, quan Mourinho era entrenador del Reial Madrid, va esperar Fernando Teixeira Vitienes i els seus assistents al pàrquing del Camp Nou i els va dir:

"Quin artista, com t'agrada fotre els professionals."

El Madrid acabava de caure eliminat de la Copa del Rei després d'empatar a l'estadi. A l'anada, el resultat havia estat 1-2.

La medalla de la vergonya

Abans de la polèmica al pàrquing, Mourinho ja havia protagonitzat una altra escena de teatre dins el camp. El portuguès va rebre la medalla que l'acreditava com el subcampió de la competició. En un gest de prepotència, l'entrenador va decidir regalar-la a un petit aficionat que era a la grada.

"Em quedo amb les d'or; regalo les de plata. La medalla de perdedor és per als aficionats, no per mi"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut