futbol

Míchel, al "Tot costa": "Estic molt a gust i convençut que continuaré al Girona"

El tècnic del Girona diu que el somni de l'equip és Europa i que no es posen pressió ni per guanyar la Lliga ni per quedar segons

Redacció Esport3Actualitzat

En una conversa al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el tècnic del Girona, Míchel, ha assegurat que el seu futur passa per Girona. Es troba en l'ecosistema perfecte per treballar al costat de Quique Cárcel en un club en el qual ha millorat com a entrenador. 

"Tinc contracte, estic molt a gust, la meva família també. Penso que continuaré aquí. Ara mateix estic convençut que serà així. Tinc contracte fins al 2026, però més enllà del contracte, és la paraula, la sensació, com em sento el projecte que és el més important",  ha dit Miguel Ángel Sánchez "Míchel", entrenador del Girona FC


Míchel accepta les crítiques per la desfeta al Bernabéu. Reconeix que hauria canviat la seva xerrada prepartit i que va sentir impotència per no poder dirigir els seus jugadors des de la gespa.

No sabia com transmetre des de la graderia l'ànima, l'orgull que els va faltar. Míchel insisteix que el somni del Girona continua. No renuncia a res, però sempre tocant de peus a terra. 

"Hem de fer 73-75 punts per arribar a la Champions. Queden molts punts per fer. El somni és anar a Europa. No tenim la pressió del Barça que si no guanyem la Lliga és una mala temporada. L'exigència de guanyar cada partit no és la nostra exigència. No és la nostra Lliga. No tirem la Lliga. La nostra responsabilitat és anar a guanyar cada partit".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut