Leo Messi, durant l'entrenament passat per aigua d'aquest dimecres (@FCBarcelona)
Barça

Messi ja s'entrena amb el grup i Koeman recupera internacionals

El nou tècnic blaugrana ha tingut per primera vegada a les seves ordres Messi, Coutinho, De Jong, Ansu i Busquets

Actualitzat

La coincidència de l'inici de pretemporada amb partits de seleccions ha propiciat que Ronald Koeman encara no hagi pogut treballar amb tots els seus jugadors. El tècnic neerlandès ha rebut reforços aquest dimecres, ja que alguns dels internacionals ja han tornat a la disciplina de l'equip blaugrana, com és el cas d'Ansu Fati, Sergio Busquets o Frenkie de Jong, a qui Koeman ja coneix bé de la selecció "oranje". 

A més a més, Koeman ha pogut entrenar per primera vegada Leo Messi i Philippe Coutinho, que fins ara s'havien exercitat en solitari, seguint el protocol sanitari, ja que s'havien fet la prova PCR més tard que els seus companys per motius ben diversos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪 @leomessi

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

 

La imatge de Messi entrenant-se amb els companys dues setmanes després d'haver fet públic el seu desig de deixar el Barça és potser la que més crida l'atenció. El primer partit de pretemporada dels blaugranes serà aquest dissabte (19.00, TV3) davant el Nàstic de Tarragona. Mentrestant, l'estrena oficial a la Lliga està prevista per al 27 de setembre, en un matx contra el Vila-real. 

 

 

Anar al contingut