Márquez torna a caure a Assen, on Bezzecchi fa la pole
Moment de l'impacte entre Márquez i Bastianini
Moto GP

Márquez torna a caure a Assen, on Bezzecchi fa la pole

El pilot català cau per catorzè cop aquesta temporada i sortirà en 17a posició al Gran Premi dels Països Baixos

Redacció Esport3Actualitzat

Una nova caiguda ha impedit a Marc Márquez optar a entrar a la Q2 del Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP. El de Cervera ha topat a poca velocitat contra Enea Bastianini i la seva moto ha quedat malmesa quan faltava poc per acabar la Q1. És la catorzena caiguda de Márquez aquesta temporada. El millor temps ha estat per a Marco Bezzecchi, que ja havia estat el més ràpid aquest divendres en les dues sessions d'entrenaments.

Márquez mira enrere i acaba topant amb Bastianini. El pilot també va caure aquest divendres. La caiguda a la Q1, però, li comportarà sortir aquest diumenge des de la dissetena posició del circuit d'Assen.

Un gran premi que és mogut també per al de Cervera, després de l'últim, a Sachsenring, on va caure cinc cops i es va fer diverses contusions i una fractura lleu. Márquez va dir prou i no va córrer finalment la cursa.

Darrere de Bezzecchi hi sortiran dos italians més: segon millor temps per a Pecco Bagnaia i tercer per a Luca Marini.

El millor català ha estat Aleix Espargaró, sisè; seguit de Maverick Viñales, amb el setè millor temps, i Àlex Márquez, amb el novè.

Bezzecchi s'imposa a la cursa esprint

El Mundial de Moto GP s'ha convertit en les últimes setmanes en un duel entre els italians Marco Bezzecchi i Pecco Bagnaia. El primer ha guanyat la Cursa Esprint del Gran Premi dels Països Baixos d'aquest dissabte a la tarda, just per davant del seu compatriota i company de Ducati Pecco Bagnaia, actual líder del Mundial.

En tercera posició s'ha classificat el francès Fabio Quartararo, que s'ha beneficiat de la sanció al sud-africà Brad Binder, per excedir els límits de la pista. Maverick Viñales ha estat el millor català, mentre que Marc Márquez ha acabat dissetè, la seva pitjor posició de la temporada.

Anar al contingut