Montjuïc, durant un partit d'aquest any
Montjuïc, durant un partit d'aquest any
barça

Malestar per la mesura del Barça de prohibir l'entrada de portàtils a Montjuïc

El club ha començat a recordar la restricció des del primer partit a casa del 2024, la visita del Vila-real, a través del butlletí que envia als socis

Redacció Esport3Actualitzat

Gairebé 38.000 persones han anat a Montjuïc per assistir en directe al Barça-Osasuna, però alguns aficionats amb entrada han hagut de fer mitja volta i tornar a casa sense veure la victòria culer. El motiu? La prohibició d'accedir al camp amb un portàtil.

Es tracta d'una mesura que el Barça va implementar al Camp Nou, com han recordat durant la retransmissió de La TdT, però que a l'Estadi Olímpic no havia creat controvèrsia fins ara, precisament quan el club ha passat a recordar la restricció a través del butlletí que envia als socis.

Des del primer partit a casa del 2024, la visita del Vila-real, la restricció apareix al butlletí d'informació de servei que el club envia als socis. El dia del Girona, el 10 de desembre, no hi constava; contra els groguets, ja sí. És habitual que aquest enviament es produeixi el dia abans de cada partit.

El butlletí enviat a socis i sòcies la vigília del Barça-Osasuna

Queixes a la xarxa

Fent un cop d'ull a la xarxa, sembla evident que la restricció no ha arribat a orelles d'un sector de l'afició. De fet, la prohibició no figura entre el llistat de deu punts que el Barça envia als que han comprat una entrada.

Hi ha usuaris culers que s'han posat en contacte per privat amb la redacció d'Esport3 i que lamenten que no s'hagi pensat a habilitar taquilles mentre el seguiment de la mesura no sigui del tot ampli.

La restricció ha tingut més incidència que el cap de setmana per l'horari del partit, dimecres a les set del vespre, quan molta gent va al camp directament de la feina.

Mira el resum del Barça-Osasuna (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut