Barça

Luis Enrique s'emporta tots els seus homes a Munic, inclòs Mathieu, amb l'alta mèdica

Luis Enrique ha convocat tots els seus jugadors per a la tornada de la Champions d'aquest dimarts a Munic (20.45, TV3). Mathieu, amb l'alta mèdica, viatjarà amb la resta de jugadors, inclosos Samper, Sandro i Munir, del filial

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest matí per començar a preparar ja el partit de dimarts contra el Bayern. A més, Luis Enrique ha donat la llista de convocats i l'asturià s'endurà dilluns cap a Munic tota la plantilla amb Samper, Sandro i Munir, del filial. Mathieu també ha estat inclòs a la llista després de rebre aquest matí l'alta mèdica. Els barcelonistes tanquen la setmana havent fet un pas important cap a la final de la Champions i, també, un pas important per a guanyar la Lliga. 

A la capital bavaresa viatjaran els següents 26 jugadors convocats: Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, S. Roberto, Adriano, Alves, Vermaelen, Mathieu, Samper, Sandro i Munir. 

L'equip volarà aquest dilluns al matí a Munic, on s'entrenarà per última vegada abans del partit a l'Allianz Arena. El 3 a 0 de l'anada al Camp Nou dóna molta tranquil·litat al conjunt blaugrana per assegurar-se un bitllet per a la gran final de Berlín. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut