Pol Lozano en una imatge recent (RCDEspanyol)
ESPANYOL

L'Espanyol perd Pol Lozano en l'esprint per tornar a Primera

El centrecampista de Sant Quirze s'ha fet un trencament al bessó intern dret

Redacció E3Actualitzat

Un efectiu menys. Contratemps per a l'Espanyol: ha perdut Pol Lozano en plena recta final de temporada. El migcampista de Sant Quirze del Vallès té un trencament al bessó intern dret, que es va fer als cinc minuts de la represa al Martínez Valero (2-2).

El club no ha explicat el grau de la lesió, però la baixa del futbolista podria anar des de les tres setmanes fins als dos mesos, cas en què hauria dit adeu a la temporada, fins i tot jugant el play-off. Els periquitos han de retallar quatre punts al Leganés i al Valladolid en les cinc jornades que falten per aconseguir l'ascens directe.

Lozano havia adquirit protagonisme els dos últims partits formant el doble pivot amb Gragera. La seva baixa se suma a la de Nico Melamed, que amb tota probabilitat també es perdrà el decisiu partit de diumenge contra l'Sporting de Gijón a l'Stage Front Stadium. Com a solució, Manolo González haurà de mirar per força cap al filial per completar la convocatòria. Jugadors com el mallorquí Rafa Bauza o el badaloní Roger Martínez podrien tenir la seva oportunitat en un mig del camp que també té la baixa de llarga durada d'Edu Expósito.  

Anar al contingut