Un membre de seguretat escorcolla un espectador a l'entrada del Camp Nou, en una imatge d'arxiu
Barça

L'alerta antiterrorista provoca un operatiu de seguretat extraordinari en el clàssic

La Comissió Antiviolència ja havia considerat el clàssic com un partit d'alt risc

Actualitzat

El Camp Nou viurà un operatiu de seguretat excepcional en els dos propers compromisos del Barça a casa i és que el ple absolut està garantit, dissabte, partit de Lliga contra el Reial Madrid, i el proper dimarts, partit de Champions contra l'Atlètic de Madrid.

Després dels recents atemptats de Brussel·les, Catalunya, com la major part d'Europa, està en un nivell 4 d'alerta antiterrorista i esdeveniments esportius d'impacte mundial, com els dos propers compromisos del Barça, podrien ser un objectiu.

El FC Barcelona i el cos de Mossos d'Esquadra han dissenyat un operatiu excepcional per garantir que el futbol acabi sent l'únic protagonista:

-Obertura de portes dues hores abans de l'inici del partit, a les 18.30 dissabte al clàssic, i a les 18.45 dimarts en el partit de Champions contra l'Atlètic de Madrid.

-Només es podrà accedir a l'estadi amb entrada o bé amb el carnet de soci amb l'abonament adjunt.

-Prohibida l'entrada de maletes, bosses, ronyoneres i motxilles.

-Escorcolls exhaustius a tots els accessos.

-Control de vehicles i als aparcaments a l'interior del Camp Nou, tant els vehicles com els seus ocupants hauran d'anar degudament acreditats.

-Els aparcaments del club oberts al públic no abonat i les zones d'aparcament situades en el perímetre del Camp Nou quedaran tancades a partir de les 8 del matí del mateix dia de partit.

 

 

Anar al contingut