Barça

La renovació de Dembélé, clau en l'operació amb Ferran Torres

El Barça proposa una ampliació de contracte i una rebaixa salarial. Donaria més marge de "fair-play" per inscriure nous futbolistes a la Lliga. A Manchester, Guardiola no amaga que el traspàs de Torres pot ser imminent

Redacció Esport3Actualitzat

"En la seva posició, i ben treballat, pot ser el millor el millor futbolista del món". Així de contundent va ser Xavi Hernández, el dia de la seva presentació com entrenador del Barça, a l'hora de referir-se a Ousmane Dembélé. I hi ha insistit cada vegada que l'hi han preguntat.

És un jugador capaç de marcar diferències, de fer u contra u, d'arribar a l'àrea i fer gols. Jo soc molt clar amb ell, i ell ho és amb mi. Soc positiu perquè pugui renovar.

Amb tantes floretes i no només de portes enfora, Xavi ha acabat de convèncer Dembélé. Falta que el seu representant, Moussa Sissoko, doni senyals de vida i posi data per firmar la renovació. Hauria de ser la setmana que ve, abans que s'obri el mercat de fitxatges.

 

És un operació clau. I no només pel rendiment del francès. El Barça planteja una ampliació de contracte i una rebaixa salarial. Amb tot, donaria més marge de "fair-play" per inscriure nous fitxatges, com el de Ferran Torres. A Manchester, ja el donen per perdut. Així es desprèn de les paraules de Pep Guardiola en roda de premsa.

Sé que estan negociant-ho. Crec que està prop de tancar-se... i això és tot. Quan el club ho anunciï, estarà fet. Però, fins ara, el Txiki encara no m'ho ha comunicat.

 

 

Hi ha altres vies per generar més "fair-play", com un nou acord de patrocini o, sobretot, la sortida de jugadors. I n'hi ha que se saben més a fora que a dins, com Dest, Luuk de Jong o Coutinho. Mateu Alemany té deures per aquestes festes.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut