Segona Divisió

Kiko Femenía i Rafinha donen la victòria al Barça B en l'adéu de la temporada al Miniestadi (2-0)

Al mateix temps que el primer equip blaurana celebrava la Copa al Camp Nou, el Barcelona B ha posat el seu granet de sorra a la festa derrotant el Las Palmas, una victòria amb què es tanca la temporada al Miniestadi. Kiko Femenia i Rafinha, tots dos a la segona part, han marcat per als blaugrana.

Els nois d'Eusebio han sortit al camp amb samarretes en què es donava les gràcies a Pep Guardiola per confiar en ells. Però el partit ha estat una repetició de toc i toc però sense profunditat. L'equip canari s'ha fet enrere esperant la seva ocasió. L'ha tingut, i clara, Portillo. A porta buida, i ha fallat.

Arriben els gols

A la segona part, en canvi, el flilal blaugrana han canviat el xip, tot recuperant la intensitat, la verticalitat i el paper protagonista. I això que entre lesions, convocatòries del primer equip i de seleccions faltaven homes com Bartra, Montoya, Dos Santos, Tello, Deulofeu i Sergi Roberto.

Als deu minuts de la segona, Kiko Femenia ha rebut en profunditat i ha batut el porter canari Raúl. El Las Palmas ha reaccionat, però Rafinha ha fet el gol de la tranquil·litat a les acaballes. Es tancava un partit sense història i els 900 aficionats que l'havien presenciat marxaven ràpid cap al Camp Nou, on començava una festa de debò.