Aficionats madridistes rebent de forma hostil el Barça
Barça

Insults racistes a l'arribada del Barça al WiZink Center

Un grup d'aficionats del Reial Madrid ha dedicat tota mena d'improperis als jugadors blaugranes, inclòs un insult racista dirigit a James Nnaji

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid i LaLiga han dedicat grans esforços a fer calar en la nostra societat un missatge antiracista arran dels insults rebuts pel seu jugador de futbol, Vinícius Júnior. Però sembla que algun dels aficionats blancs encara no els ha acabat d'arribar el discurs que professa l'entitat. 

Aquest dimarts, quan l'expedició del Barça arribava al WiZink Center per jugar el tercer partit de la final de la Lliga Endesa, un grup de seguidors ha cridat insults de tota mena als jugadors mentre aquests anaven baixant de l'autocar. Un vídeo captat per Ernest Macià ho acredita.

Entre el reguitzell d'insults n'hi ha un de racista, just quan és James Nnnaji qui baixa de l'autocar. Entre les moltes faltes de respecte, es pot sentir un "negre de m...".

Caldrà veure si el Reial Madrid, molt mentalitzat en aquest tema darrerament, fa algun moviment per identificar el seu aficionat racista i sancionar-lo. O si l'ACB en condemna l'actitud i pren alguna mesura al respecte.  

Anar al contingut