Actualitat blaugrana

Guardiola firma el contracte com a entrenador del Barça el mateix dia que es validen les firmes

El mateix dia que s'han validat les 5.882 firmes necessàries per tirar endavant la moció de censura, Josep Guardiola ha firmat el contracte com a entrenador del primer equip del Barça per dues temporades. Tot i que encara té entre mans un altre repte, aconseguir l'ascens del filial a Segona B, en una última eliminatòria contra el Barbastre, que comença aquest cap de setmana, el club ha volgut fer aquest tràmit contractual. En el mateix acte també ha signat Tito Vilanova com a membre del cos tècnic del primer equip.

Actualitzat

Al costat del president del Barça, Joan Laporta, Guardiola ha firmat el contracte que el converteix en la referència tècnica del primer equip per les dues pròximes temporades. El de Santpedor encara té pendent el repte de tornar al filial a la Segona B. De fet, aquest cap de setmana comença l'última eliminatòria contra el Barbastre. Però el tràmit contractual s'ha avançat i ja s'han pogut sentir les primeres declaracions de Guardiola com a entrenador del Futbol Club Barcelona. Tot i això, el tècnic català només ha dit que no pot negar que està content, però que també és conscient que la responsabilitat que té és "immensa" i "molt gran".

Guardiola ha assegurat que d'aquí a 10 dies, quan s'hagi acabat la fase d'ascens a Segona B, atendrà els mitjans com li correspon, ja que ara enmig de l'eliminatòria contra el Barbastre no vol distreure's.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut