Barça

Guardiola: "Aquest any només he disfrutat quan ens hem jugat algun títol o la Champions League".

El Canal 2 de la TV d'Israel va emetre aquest divendres una suposada entrevista amb Pep Guardiola on l'extècnic blaugrana dóna més detalls sobre els motius del seu adéu i dels seus plans de futur.

Actualitzat
L'acció es situa a la planta 29 de l'Hotel Eurostars Towers que el Barça va triar en la seva estada a Madrid el dia de la final de Copa. Guardiola té una trobada informal amb la cantant d'Israel Noa, amiga personal de Guardiola i de la seva dona, i amb Joan Manel Serrat i el periodista Henrique Cymerman. El Canal 2 de la TV israeliana va emetre aquest divendres aquesta suposada 'entrevista' a l'extècnic del Barça, on parla dels motius del seu adéu i dels seus plans de futur.

Guardiola es mostra satisfet d'acabar la seva trajectòria com a entrenador culer amb el títol de Copa i després comenta amb Noa: "Aquest any ha estat molt dur, només he disfrutat quan ens hem jugat algun títol o la Champions League." Per reiterar els motius del seu adéu, diu: "Ha estat molt difícil, i si no tens prou energia, ser entrenador del Barça és molt dur." Sobre el seu futur, Guardiola expressa el seu desig de parar, mirar i després decidir sobre que farà. El tècnic es mostra satisfet de la seva experiència i destaca el fet d'haver estat al Barça des dels tretze anys com un gran valor que "m'ha ajudat a conèixer una mica més la casa. La Masia ha estat per a mi una gran escola".

Enmig de la trobada apareixen diversos jugadors del Barça que saluden Noa i Serrat. Entre ells el capità Carles Puyol i Andreu Fontàs, que, ja vestits de carrer, conviden Guardiola a sortir a celebrar el títol de la Copa. El tècnic refusa la invitació i els acomiada amb un irònic "ai, Madrid by night".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut