Deulofeu celebra el gol contra el Bolonya a l'últim minut (EFE)
Futbol

Gerard Deulofeu: "Messi i Cristiano són fantàstics, però m'inspiro en Ronaldinho"

L'exblaugrana, que ha començat al Milan amb molt bon peu, explica que li encanta l'alegria que transmetia Ronaldinho sobre el terreny de joc

Actualitzat

L'extrem del Milan Gerard Deulofeu ha explicat que l'argentí Leo Messi, el brasiler Neymar i el portuguès Cristiano Ronaldo són "jugadors fantàstics", però ha admès que en qui més s'inspira és en el brasiler Ronaldinho, en una entrevista a "La Gazzetta dello Sport".

"Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo són fantàstics, però m'inspiro en Ronaldinho. M'inspiro en ell per la seva fantasia i per l'alegria que transmetia. Veure'l jugar era la felicitat", explica l'exblaugrana. 

Deulofeu, que va arribar a Itàlia en l'últim mercat hivernal, ha començat amb molt bon peu al Milan i ha estat determinant amb una assistència de gol en l'últim minut contra el Bolonya, quan el seu equip jugava amb nou homes. "Efectivament, tot va començar de manera apassionant i va culminar amb el partit de Bolonya. Va ser una bogeria, va ser estrany i encara estic emocionat per com va acabar. Una nit màgica. El fet d'haver guanyat amb nou homes ens dona força de cara al futur", ha assegurat.

El català considera que els seus principals punts de força són el regateig i la rapidesa, però admet que ha de millorar en l'aspecte defensiu. "A més de l'agressivitat, dic que els meus punts de força són el regateig i la rapidesa. Soc un noi molt tranquil perquè visc pel futbol. En tot cas, he de millorar en tot, sobretot en la fase defensiva; he de córrer més per als meus companys", ha dit. 
   
Deulofeu també explica que se sent "molt orgullós" per haver crescut al planter del Barcelona, encara que no es vol obsessionar amb la idea de tornar. "Estic molt orgullós d'haver sortit del planter i sé que el Barcelona té un dret de recompra per mi. Però no puc viure pensant que estic lligat al Barcelona", ha afirmat.

Anar al contingut