Felipe Massa ha fet el millor temps en la primera jornada d'entrenaments de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Fórmula 1

Felipe Massa és el pilot més ràpid en la primera jornada d'entrenaments de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

El brasiler ha fet una exhibició amb el seu Williams, tant de competitivitat, 1:19.726, com de fiabilitat, 168 voltes

Actualitzat

Felipe Massa, amb el seu Williams, ha estat el més ràpid en la primera jornada de la segona tanda de tests de pretemporada de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya amb un espectacular temps: 1:19.726.

El pilot brasiler, que es va reincorporar a última hora a la disciplina de l'escuderia amb la qual havia dit adeu a la seva carrera esportiva la temporada passada després que Valtteri Bottas marxés a Mercedes, ha demostrat que encara està disposat a donar molta guerra i, pel que sembla, el seu monoplaça funciona d'allò més bé i és que, a part de fer el millor temps, ha completat 168 voltes.

El segon més ràpid ha estat Daniel Ricciardo, de Red Bull (1:19.900), i el tercer ha estat Sebastien Vettel, amb el seu Ferrari (1:19.906). Lewis Hamilton, el vigent subcampió del món, ha tingut alguns problemes amb els pneumàtics i amb el terra del seu Mercedes i no ha pogut passar del quart millor temps (1:20.456).

McLaren ha començat amb mal peu aquests entrenaments i és que el jove Stoffel Vandoorne ha vist com el seu motor deia prou i els mecànics han hagut de treballar de valent per canviar-lo. Al final, el belga ha pogut completar 80 voltes. Aquest dimecres serà el torn de Fernando Alonso.

Anar al contingut