Espanya arribarà invicta a l'última jornada de la fase de grups de l'Eurobasket femení després de superar Sèrbia

La selecció espanyola s'ha desfet de Sèrbia per 80 a 91. Liderada per la polivalent Alba Torrens, Espanya es manté invicta en el torneig

Espanya ha derrotat Sèrbia per 80 a 91 i es manté invicta a l'Eurobasket femení d'Hongria i Romania. Després d'un primer quart de molta anotació (27 a 24), les jugadores de Lucas Mondelo han aconseguit un avantatge de 8 punts al llarg del segon liderades per Alba Torrens (25 punts, 8 rebots, 5 assistències) i Astou Ndour (15 punts, 12 rebots). Al descans, el marcador era de 40 a 46.

En el tercer quart, les sèrbies han revifat amb dos triples consecutius de Sonja Petrovic (17 punts, 8 rebots). Les rivals d'Espanya han acabat aquest període al davant en el marcador, 61 a 60. L'últim període s'ha jugat a un ritme trepidant. Laura Nicholls (20 punts i 4 rebots) ha aparegut per acompanyar Ndour en defensa. Entre totes dues han tancat la seva cistella. Anna Cruz, al contraatac, ha obert l'ofensiva definitiva de les espanyoles en els últims 3 minuts de partit.

Dilluns, contra Rússia, Espanya tancarà aquesta segona fase amb una posició de privilegi assegurada pels encreuaments dels quarts de final.