El porter Rangel Luan ha fet més d'una quinzena d'aturades
handbol

Victòria treballada del Granollers sobre l'Sporting de Portugal (32-29)

Els vallesans sumen el segon triomf en dos partits a la Lliga Europea en un partit amb una actuació majúscula del porter brasiler Rangel

La plantilla del Granollers ha gaudit de valent la treballada victòria coral sobre l'Sporting Lisboa. I ho ha fet celebrant-ho amb els aficionats del Palau i amb la grada, que no ha parat d'animar. La victòria els manté líders del Grup C de la Lliga Europea.

L'equip vallesà no s'ha deixat sorprendre per l'Sporting. Ha tingut un joc molt sòlid en defensa i a la porteria ha tingut un inspiradíssim Rangel. El porter ha fet 17 parades, 9 en la primera part, que han estat determinants per frenar l'equip portuguès. L'exvallesà Mamadou Gassama ha passat desapercebut. Ha marcat un gol i no ha jugat en la segona part.

Antonio Rama ha plantejat el partit molt intel·ligentment en defensa i ha sabut moure molt bé els jugadors per controlar un rival que sempre ha anat a remolc i que ha arribat a perdre de set gols en la primera meitat, 17 a 10. Al descans, la diferència ha quedat reduïda a cinc gols.

Antonio García, clau en la segona meitat

En la segona meitat, el Granollers no ha afluixat i ha tornat a disposar de set gols, 28 a 21. L'Sporting no s'ha descentrat i ha arribat a situar-se a dos gols, 28 a 26, després d'encaixar un parcial de 0 a 4. Llavors una altra aturada de Rangel ha evitat la reacció de l'Sporting. En el tram final, l'experiència i eficàcia dels llançaments d'Antonio García, sis gols, han tornat a donar un plus al seu equip per tancar el partit per 32 a 29.