Oriol Paulí, a l'esquerra, ha gaudit dels primers minuts de la temporada a l'Eurolliga (FCB)
BÀSQUET

El Barça, amb grans moments de Paulí, supera el Panathinaikos (80-72)

Amb les baixes de Laprovittola i Jokubaitis, Oriol Paulí ha donat la primera empenta. Jabary Parker ha agafat el relleu davant un trist Panathinaikos

Xevi BardoletActualitzat
  • Sí, hi havia base, i anotador: ni Laprovittola ni Jokubaitis -baixa d'última hora- per part del Barça. Ni Sloukas ni Vildoza al bàndol grec. L'ex de la Penya, Kyle Guy, ho ha provat de base en l'equip d'Ergin Ataman, però no ha parat de perdre pilotes. L'encarregat de substituir Satoransky ha estat Oriol Paulí. En els seus primers minuts europeus de l'any, ha estat volcànic en atac. 10 punts en 7 minuts.

• Jabary Parker, l'altra ratxa: Juancho Hernagómez, que s'enfrontava al seu germà, ha estat perdut. Jabary Parker, en canvi, ha ofert uns minuts d'etiqueta per disparar el Barça. I ha contribuït a un domini insultant blaugrana en el rebot. 24 a 9. 45 a 33 al descans.
  • Faltaven els triples: negat en triples en la primera part, amb una lleugera millora en la represa el Barça ha pogut superar els 20 de diferència. Satoransky, Kalinic i Brizuela eren superiors als rivals. Perquè l'equip Ataman, tot i que venia de guanyar l'Olympiacos en la lliga grega, ha vingut ensopit.
  • Últim quart sense història: amb una màxima de 28, els titulars han anat a descansar i els blaugranes s'han contagiat de l'ensopiment del rival. Els d'Atenes han acabat fent una estirada per posar-se a vuit. Però quedaven segons. El millor de l'últim quart, el debut en Eurolliga del jove aler italià Dame Sarr.