Graham
Graham i Olga en l'acció polèmica del penal (EFE)
Champions

Graham Hansen denúncia rebre insults després del polèmic penal contra el Madrid

L'extrem blaugrana va ser la protagonista d'una caiguda dins l'àrea del Reial Madrid que el VAR va considerar penal

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça visitava l'estadi Alfredo di Stéfano en el primer duel contra el Reial Madrid a la Champions League. Les blaugranes, amb el darrer precedent del 5-0 a la Lliga contra les blanques, trepitjaven el terreny de joc buscant sentenciar l'eliminatòria. El Reial Madrid, però, va posar les coses molt difícils a les de Jonatan Giráldez i, fins i tot, es van avançar al marcador amb una diana d'Olga.

L'empat va arribar gràcies a un penal assenyalat per una caiguda de Graham Hansen. En un inici, la col·legiada del partit no havia vist pena màxima, però la jugada va ser revisada pel VAR i es va acabar considerant penal. La decisió arbitral va ser molt protestada pel públic i les jugadores locals.

Alexia Putellas no va dubtar a agafar la responsabilitat del llançament de la pena màxima. La catalana no va fallar i va posar l'empat al marcador després d'enganyar a la perfecció la portera local Misa.


Denúncia de Graham Hansen

La protagonista de l'acció del penal, Caroline Graham Hansen, ha denunciat per Twitter els insults que ha rebut a les xarxes socials. La blaugrana ha criticat que els usuaris amaguin la seva identitat per faltar al respecte a altra gent. 

"A Internet hi ha tot l'odi que vulguis. Almenys jo no estic encoberta. M'encantaria veure quants d'aquests tindríeu el cor de dir-m'ho a la cara. Dona suport al teu equip. No odiïs a la gent."

En el seu missatge, Graham Hansen cita a Ella Masar, parella de la capitana del Reial Madrid, Babett Peter, que no ha dubtat en respondre la blaugrana.

"No ho podria haver dit millor. Ella juga al Barça amics, però això és només futbol... Respira i com diu ella, si tens alguna cosa a dir, vine'm a buscar a Kansas, i això també va pel que li has de dir a ella. La Carolina és de la família i sempre ho serà."

Jennifer Hermoso ha volgut sortir en defensa de la seva companya d'equip i ha demanat respecte per a les jugadores.

Anar al contingut