Segona

El Dépor supera el Màlaga en el primer assalt del play-off d'ascens a Primera (4-2)

El conjunt gallec ha remuntat un 0-2 advers i ha deixat força encarrilada l'eliminatòria

El Deportivo de la Corunya s'ha imposat al Màlaga en el partit d'anada de la primera ronda del play-off d'ascens a Primera Divisió (4-2). Els malaguenys han estat els primers a obrir foc amb un gol al quart d'hora amb una rematada de cap de Luis Hernández després d'un servei de falta servit per Ontiveros, 0-1.

Les alegries per als de Víctor Sánchez del Amo, però, han durat ben poc, i és que a la següent jugada l'àrbitre no ha dubtat a xiular penal a favor del conjunt gallec per una falta a dins de l'àrea. L'encarregat de xutar des dels onze metres ha estat Carlos Fernández, que ha anotat l'1-1.

Minuts abans del descans, Ontiveros ha tornat a posar al davant el Màlaga amb un xut des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire i ha emmudit l'estadi de Riazor, 1-2.

A la segona part, Pedro Sánchez ha marcat i ha fet pujar el 2-2 a l'electrònic. El conjunt andalús ha intentat reaccionar, però lluny d'aconseguir-ho ha vist com encaixava dos gols més, un de Carlos Fernández, de nou, i el quart i definitiu de Borja Valle a assistència d'Edu Expósito.

El partit de tornada on es decidirà qui juga la fase final per pujar a la màxima categoria es disputarà dissabte, a les 21.00, a La Rosaleda.