Futbol interncional

El Chelsea cau eliminat a la Capital One Cup a mans de l'Stoke City i deixa Mourinho a un pas de la destitució

El conjunt de Muniesa i Bojan ha estat el botxí dels "blues" en els vuitens de final en una eliminatòria que s'ha decidit a la tanda de penals després d'arribar-se al final dels 90 minuts i la pròrroga amb empat a un

David CarballoActualitzat

José Moruinho pot tenir les hores comptades a la banqueta del Chelsea després que el seu equip hagi quedat eliminat als vuitens de final de la Capital One Cup, la Copa de la lliga anglesa. El botxí del conjunt d'Stamford Bridge ha estat l'Stoke City, que s'ha imposat a la tanda de penals després que al final dels 90 minuts i la pròrroga s'arribés amb empat a un en el marcador.

Amb Marc Muniesa a l'onze titular i Bojan Krkic a la banqueta, l'Stoke s'ha avançat amb un golàs de Walters a la primera meitat. El Chelsea ha reaccionat i en l'últim minut, Loic Remy, el substitut del lesionat Diego Costa, ha fet un agònic empat que portava el duel a la pròrroga. En els 30 minuts de temps afegit, els "blues" han estat incapaços de desfer la igualada tot i jugar amb un home més per l'expulsió de Philip Bardsley gràcies a la gran actuació del porter local Jack Butland.

El duel s'ha hagut de decidir en els llançaments de penal i Butland ha tornat a ser decisiu aturant la pena màxima d'Eden Hazard. Amb aquesta nova desfeta, el futur de Mourinho, que ha perdut les cinc tandes de penals com a entrenador del Chelsea, està cada vegada més complicat i podria ser destituït. La decisió final la té el magnat rus i propietari del conjunt londinenc Roman Abràmovitx, que en cas d'acomiadar Mourinho haurà de desembutxacar uns 50 milions d'euros al tècnic portuguès.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut