El Bayern, que ha estrenat samarreta, ha perdut el tercer partit consecutiu (Foto: Reuters)
Bundesliga

El Bayern perd a casa contra l'Augsburg (0-1) abans de rebre el Barça

Els de Guardiola, que ja són campions de la Bundesliga, han jugat més de 70 minuts amb un home menys

El Bayern de Munic no millora i encadena tres derrotes consecutives. Els bavaresos, que van celebrar el títol de la Bundesliga fa dues jornades, han perdut a casa contra l'Augsburg per 0-1.

Els de Guardiola han jugat 77 minuts amb deu jugadors per l'expulsió del porter Reina, que ha comès penal sobre Bobadilla. L'holandès Verhaegh, un especialista des dels onze metres, ha xutat al pal. Els visitants, que són en zona europea de la classificació, han fet l'únic gol del matx en el minut 71. Desena diana de la temporada de Bobadilla.

El Bayern ha presentat quatre novetats respecte a l'equip titular que va caure al Camp Nou. Reina, Weiser, Dante i Götze han ocupat els llocs de Neuer, Rafinha, Benatia i Xabi Alonso. Per tercer partit consecutiu, els de Guardiola han estat incapaços de convertir el seu domini en la possessió de la pilota en gols.