Gündogan, de penal, rescata un trist Barça a Las Palmas (1-2)

El Barça ha hagut de remuntar la diana inicial de Munir després d'una primera part indigna. Han marcat Ferran Torres i Gündogan, de penal. Vitor Roque ha debutat

• Un gol de Gündogan al minut 93 i des del punt de penal ha donat els tres punts al Barça en la seva visita a Las Palmas (1-2). La victòria permet als blaugranes mantenir els set punts de distància respecte als líders de la Lliga, però no amaga el mal paper dels de Xavi, especialment en el primer temps.
  • Joao Félix, assenyalat després del partit contra l'Almeria, ha estat el sacrificat en l'onze titular. També el nouvingut Vitor Roque ha començat a la banqueta.
  • Joao Cancelo no ha aguantat ni 10 minuts sobre la gespa. Una topada amb Perrone l'ha deixat fora de combat. El portuguès, substituït per Christensen, ha deixat el camp amb molèsties al genoll esquerre.

• El Las Palmas ha aprofitat un desajust defensiu del Barça per avançar-se en el marcador al minut 12. L'autor ha estat Munir, i gràcies a l'assistència d'un altre ex del Barça, Sandro Ramírez.
L'alegria del Las Palmas després de l'1-0 (LaLiga)
  • El Barça no hi ha trobat cap resposta. Iñaki Peña ha hagut de volar per desviar un cacau de Javi Muñoz i, en la continuació de la jugada, el pal ha repel·lit el xut de Sandro. El primer temps dels blaugrana ha estat decebedor. No han fet cap rematada a la porteria rival en 45 minuts de joc.
  • Ferit en l'orgull, el Barça s'ha espavilat després del descans. Raphinha ha culminat una llarga cavalcada amb un xut altíssim. Era el primer símptoma de reacció dels de Xavi. L'empat ha arribat poc després i en una acció afortunada. Sergi Roberto ha recollit un rebot i l'ha cedit a Ferran Torres perquè anotés l'1 a 1.
Vitor Roque, debutant a Las Palmas (LaLiga)
Vitor Roque debutant a Las Palmas (LaLiga)
  • A Xavi no li ha tremolat el pols a l'hora de fer els canvis. Ha tret Lewandowski quan encara faltaven 20 minuts per al final, i més tard ha donat l'alternativa a Vitor Roque. El brasiler no ha trigat a deixar-se veure i ha estat a punt de caçar una cessió arriscada de Mármol a Álvaro Valles.
  • La recompensa final ha arribat després d'una empenta de Sinkgraven a Gündogan quan l'alemany, a un metre de la línia de gol, estava a punt de marcar. Era el minut 91. L'àrbitre ho ha interpretat com a penal, i el mateix Gündogan l'ha transformat. Premi gros per a un Barça que continua sense trobar el camí.