Motor

Ekström simposa en la reunió de Barcelona-Catalunya i és el nou líder del mundial de Ral·licròs

El segon lloc de Hansen i el tercer de Kristoffersson completen un triplet suec al podi; Solberg no ha passat a la final

Actualitzat

Mattias Ekström s'ha adjudicat aquest diumenge la novena prova del campionat del món de Ral·licròs que s'ha fet al circuit de Barcelona-Catalunya i s'ha convertit, així, en el nou líder de la competició.

Després d'aquest resultat, el pilot suec ha superat en la classificació general el fins avui líder, Petter Solberg, doble campió mundial de la disciplina, que s'ha quedat a les portes de la final que ha guanyat Ekström al davant dels també suecs Timmy Hansen i Johan Kristoffersson, segon i tercer, respectivament.

A falta de tres proves per a la conclusió del mundial, Ekström suma 204 punts, 10 més que Solberg, el seu màxim rival en la lluita per fer-se amb el títol d'aquesta disciplina que uneix la vistositat dels ral·lis i l'adrenalina de les curses de velocitat .

Tot i no poder disputar-li la victòria a Ekström, que aquest diumenge ha aconseguit el quart triomf de la temporada, Solberg ha sumat 13 punts que li permeten seguir amb opcions amb vistes a conquerir el que seria el seu tercer títol.

El nou vegades campió del món de ral·li, Sébastian Loeb, un dels focus d'atenció de la cita, també s'ha quedat fora de la final i es manté en la cinquena posició de la classificació general amb 154 punts.

La propera cita del campionat serà a Letònia, on Solberg buscarà que l'avantatge respecte a Ekström no augmenti de cara al tram final de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut