Sabadell, Nàstic i Barça Atlètic han disputat l'última jornada a la Primera RFEF
Sabadell, Nàstic i Barça Atlètic han disputat l'última jornada de la fase regular a la Primera RFEF
futbol

Primera RFEF: el Sabadell perd la categoria i Nàstic i Barça Atlètic ja coneixen els rivals del play-off d'ascens

Els vallesans empaten a Lugo quan només els valia la victòria (3-3)

Redacció Esport3Actualitzat

Una jornada unificada ha servit per donar per acabada la fase regular als dos grups de la Primera RFEF. Al dels catalans, el grup 1, s'ha consumat el descens del Sabadell a la Segona RFEF. Acompanyarà el Cornellà. Els vallesans només han pogut empatar a Lugo quan necessitaven els 3 punts si volien seguir a la categoria de bronze (3-3). El club arlequinat ha emès un comunicat lamentant no haver assolit l'objectiu de la permanència:

Es podria donar el cas que la temporada vinent no hi hagués representants del futbol català a la Primera RFEF. I és que després dels seus triomfs d'aquest dissabte, el Nàstic (1-0 al Rayo Majadahonda) i el Barça Atlètic (1-3 al filial del Celta), tarragonins i culers han acabat el campionat segons i tercers, respectivament, i, com ja s'havien assegurat, disputaran el play-off d'ascens a la Lliga Hypermotion. Des d'ara ja saben els rivals amb qui es veuran les cares a les semifinals:

  • Semifinal 1: Ceuta-Nàstic
  • Semifinal 2: Celta Fortuna-Màlaga
  • Semifinal 3: Ponferradina-Còrdova
  • Semifinal 4: Eivissa-Barça Atlètic
  • Final 1: Vencedor de la S1 vs. Vencedor de la S2
  • Final 2: Vencedor de la S3 vs. Vencedor de la S4

Tots dos jugaran a casa la tornada d'unes eliminatòries a doble partit que es disputaran els propers quatre caps de setmana.

 

Anar al contingut