Moto GP

Marc Màrquez: "Segueixo sense estar a gust a Montmeló"

El pilot cerverí se sincera als micròfons de TV3

Redacció Esport3Actualitzat

La jornada de dissabte al Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat molt disputada. Marc Márquez s'ha situat segon després de fer un bon paper amb una gran remuntada. A la cursa esprint ha quedat segon, una bona posició, després d'una baralla trepidant amb Pedro Acosta, que ha quedat tercer. Tot i això, el pilot de Cervera ha afirmat que no està del tot satisfet, i no se sent a gust corrent a Montmeló. Ho ha dit en una entrevista als micròfons de TV3.

"No estic a gust, em costa moltíssim... Però sí que es veritat que he sortit el 14, i això ho pagarem demà,  però avui ho hem pogut salvar..."

(EFE)

Márquez ha parlat de la disputa amb Acosta i de quin és el secret per triomfar en la competició.

"Tenir paciència, és la clau del MotoGP actual."

Els entrenaments 

Aleix Espargaró, que ha anunciat la seva retirada a final de temporada, és, de moment, el protagonista del Mundial de MotoGP del Circuit de Barcelona-Catalunya després d'aconseguir la pole position als entrenaments classificatoris i després de guanyar a la carrera esprint. Això sí, una cursa en la qual tres pilots, que casualment estaven en primera posició, han anat a terra pel desgast de les gomes i la falta d'adherència a la pista. 

((EFE))
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut