Automobilisme

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull la presentació oficial del Mundial de Rallycross

El campionat tindrà 13 curses i una, novetat d'aquesta temporada, es disputarà al traçat català el 20 de setembre

Actualitzat

El Circuit de Barcelona-Catalunya és la gran novetat del calendari del Mundial de Rallycross. La temporada s'ha presentat aquest dilluns precisament al traçat català, on el 20 de setembre es disputarà una de les 13 curses. La competició podria comptar amb la participació de Nani Roma.

Tots els pilots oficials del Mundial de Rallycross eren avui al Circuit de Barcelona-Catalunya. La FIA l'ha escollit com a lloc de presentació del Mundial, i els pilots s'han fet la foto de conjunt. El campionat tindrà 13 curses i, una, novetat, a Montmeló, el 20 de setembre. El campió del món, Peter Solberg, diu que la rivalitat serà molt ajustada i que renovar el títol serà complicat.

Alguns equips han volgut estrenar els seus cotxes per la zona on es dissenyarà el traçat de terra, que també farà servir zones del circuit normal. Entre ells, l'equip Mini, que participarà en algunes curses per preparar el Mundial 2016. S'havia dit que Nani Roma podria participar amb Mini en la prova catalana, però encara no està decidit.

Entre bastidors es donava avui per més que probable la participació en la cursa i amb un Peugeot de l'excampió del món de ral·lis Carlos Sainz.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut