Albiol, Valls i De Cospedal abans d'arribar a l'acte del PP (ACN)
Albiol, Valls i De Cospedal abans d'arribar a l'acte del PP (ACN)

Valls defensa el 155 en un acte del PP i diu que França hauria fet el mateix

RedaccióActualitzat

Davant unes enquestes clarament desfavorables, el govern de Rajoy i els principals dirigents del PP han decidit bolcar-se en els últims dies de la campanya.

Al matí, Xavier García Albiol ha comptat amb el suport de María Dolores de Cospedal i de l'ex-primer ministre francès. El cap de llista del PP ha dit que ser català no és tenir una estelada al balcó.

"Ser català no és portar un llaç groc pel carrer, ni tenir penjada l'estelada al balcó, ni anar a una manifestació a Brussel·les a parlar malament d'Espanya."

Albiol diu que ser català és "respectar els que no pensen com tu", "pensar en català i emocionar-te amb les victòries de la Roja", i "tenir la capacitat de dir 'te quiero' en espanyol".

Manuel Valls ha defensat l'aplicació del 155. Diu que quan ell era primer ministre francès hauria fet el mateix:

"Dono suport al procés de l'article 155. Em van preguntar què hauria fet jo quan era primer ministre. El mateix, perquè Espanya no és una dictadura."

Aquest dissabte al migdia, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría participa en un míting a Girona, i a partir de diumenge, Rajoy s'implicarà encara més en la recta final de la campanya.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DPPArticle 155Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut