La Guàrdia Urbana inspecciona el lloc de l'atropellament
El camió ha atropellat la dona, que anava amb cadira de rodes, mentre creuava el pas de vianants
Barcelona

Tres persones moren en accidents de trànsit a Barcelona

Dues dones moren atropellades per camions, i un motorista, en una topada amb un turisme

RedaccióActualitzat

Un camió ha atropellat una dona a la confluència dels carrers Pau Claris i Rosselló de Barcelona. La dona, de 43 anys i que tenia la mobilitat reduïda, ha mort a conseqüència de l'impacte.

L'accident ha passat pocs minuts després de tres quarts de dotze del matí. El camió de bolquet ha envestit la dona, que es desplaçava amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, quan aquesta travessava un pas de vianants.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana, Bombers de Barcelona i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les causes de l'atropellament i s'ha activat el protocol de suport psicològic del Centre d'Urgències i Emergències Socials per atendre els familiars de la víctima.

Una dona de 88 anys ha mort també atropellada per un camió a l'alçada de la plaça Antonio López cantonada amb el passeig de Colom, al districte de Ciutat Vella. 

La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les causes de l'atropellament de cara a fer l'atestat corresponent.

I a primera hora de la tarda, ha mort un motorista en un accident que hi ha hagut a la Ronda del Guinardó. El motorista, un home de 41 anys, ha tingut ferides molt greus després d'una topada amb un turisme, i ha mort hores després a l'Hospital de Sant Pau. La Guàrdia Urbana investiga les causes de l'atropellament.

Anar al contingut